המרדף אחר הטרנספריסט

יוסי דהאן

כותבי "יס מינסטר" ו"מונטי פייטון" לא היו מצליחים להעלות בדעתם את הסצינה ההזויה של שר בממשלה שעקבותיו נעלמו, שר במנוסה ממכתב פיטורים, איש אינו יודע היכן נמצא בני אילון, אולם לפליאה בעיניי שיחידת לוכדי העריקים של מצ"ח, השטינקרים של השב"כ, חיילי יחידות "שמשון" ו"דובדבן"  ומסוקי האפאצ`י של חיל האוויר לא עלו עדיין על עקבותיו. אולי בהמשך ישמשו בני משפחתו כקלפי מיקוח.

אפשר גם לנסות לעלות על עקבותיו של השר הנמלט מפיטוריו באמצעות תכנית הטלוויזיה "שידור חוקר", חיפוש אחר השר הנמלט בהנחיית רפי גינת, לזוכה תוענק חבילת נופש זוגית ב"בית הדסה" בחברון.

בני אילון הוא שר התיירות, אני מניח שבינתיים עד לישיבת הממשלה ביום ראשון הוא עושה שבת באחד המאחזים הלא חוקיים שם הוא מאובטח על ידי פורעי נוער הגבעות, או אולי הוא מסתתר באחד מאתרי התיירות בשטחים, אתרים שהוא ומנכ"לו דומפה ניסו להפוך למוקדי משיכה אטרקטיביים לתיירים מסקנדינביה.  

מלבד השמחה בקרב רבים על פיטורי שני טרנספריסטים גזענים מהממשלה, קריאות צהלה נשמעו היום גם בענף התיירות.

יו"ר ועדת הכלכלה בהתאחדות המלונות, רפי פרבר, אמר היום : "זהו יום חג לענף התיירות המוכה והפצוע".

לדבריו היה אלון שר התיירות הכי פחות מוצלח בתולדות מדינת ישראל.

בא.ה לפה הרבה?

נושאים שהתעקשנו עליהם לאורך שני עשורים של "העוקץ", תוך יצירת שפה ושיח ביקורתיים, הצליחו להשפיע על תודעת הציבור הרחב. מאות הכותבות והכותבים, התורמים מכישרונם לאתר והקהילה שסביבו מאתגרים אותנו מדי יום מחדש, מעוררים מחשבה, תקווה וסיפוק.

כדי להמשיך ולעשות עיתונות עצמאית ולקדם סדר יום מזרחי, פמיניסטי, צדק ושוויון, אנו מזמינות אתכם/ן להשתתף בפרויקט יוצא הדופן הזה. כל תרומה יכולה לסייע בהגדלת הטוב שאנחנו מבקשות לקדם. יחד נשמן את גלגלי המהפכה!

תודה רבה.

donate
כנראה שיעניין אותך גם:
תגובות

 

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.

  1. דודי נתן

    אני מקווה שהתבזותם של שני הפשיסטים תקטין את התמיכה בהם כשיגיעו הבחירות. הענין עם ליברמן מזכיר לי שלפני כמה ימים רואין מאזן גנאים מבני סכנין בענין האמירות הפשיסטיות של ליברמן וחשבתי לי:
    את מי הייתי מעדיף כשכן? את גנאים או ליברמן? אין ספק שאת גנאים
    את מי הייתי מעדיף כח"כ או שר? את גנאים
    את מי הייתי מעדיף כמחותן? (לא שאני אקבע לילדי עם מי להתחתן) את גנאים
    את ליברמן הייתי מעדיף רק במקרה שהייתי צריך גובה חובות והייתי מאבד כל צלם אנוש.

  2. מתיתיהו שמואלוף

    איזה כייף על הבוקר
    אחח איזה בוקר של כייף.

    נקווה שהממשלה הזאת תפול,
    אינשאלללה.

  3. ג'וס

    מלים מהמקורות, לחן עממי

  4. מהורהר

    התחליף לטרספריסטים יהיה, סביר להניח, הדודוים הנחמדים ממפלגת העבודה. אם כבר מדיניות של גדר הפרדה, מחיקת שכונות ורצח קבוע של מבוקשים, אני מעדיף שהיא תזוהה עם בני אלון ולא עם שמעון פרס, שייתן לה לגיטימציה מכובדת בעולם, עוד יותר ממה שהממשלה הנוכחית כבר נהנית ממנה.