עצומה להחזרתו המיידית של ג`קי אדרי לעבודה במפעלי ים המלח
באתר "אג`נדה – מרכז ישראלי לאסטרטגיה תקשורתית" אפשר לחתום על עצומה להחזרתו המיידית של יצחק (ג`קי) אדרי לעבודה במפעלי ים המלח ולהפסקת הניצול המחפיר של עובדי קבלן.
בא.ה לפה הרבה?
נושאים שהתעקשנו עליהם לאורך שני עשורים של "העוקץ", תוך יצירת שפה ושיח ביקורתיים, הצליחו להשפיע על תודעת הציבור הרחב. מאות הכותבות והכותבים, התורמים מכישרונם לאתר והקהילה שסביבו מאתגרים אותנו מדי יום מחדש, מעוררים מחשבה, תקווה וסיפוק.
כדי להמשיך ולעשות עיתונות עצמאית ולקדם סדר יום מזרחי, פמיניסטי, צדק ושוויון, אנו מזמינות אתכם/ן להשתתף בפרויקט יוצא הדופן הזה. כל תרומה יכולה לסייע בהגדלת הטוב שאנחנו מבקשות לקדם. יחד נשמן את גלגלי המהפכה!
תודה רבה.

תגובות
"הם מרויחים שכר מינימום כי הם חסרי השכלה"
אמירה אומללה ומסוכנת ביותר של נגיד בנק ישראל, בושה וחרפה, התנשאות חסרת מעצורים המאשימה שוב את האזרח באומללותו התעסוקתית, הם מרוויחים שכר מינימום כי הם חסרי השכלה.
נגיד בנק ישראל קליין הם מרוויחים שכר מינימום כי ההון עושק אותם בעזרתך.
פגוש את העיתונות 10/07/04 עם שלי יחימוביץ ערוץ 2
כל הפקידים הללו, מדברים מתוך משכורות העתק שלהם
לו הם היו כמו ברברה איינריך חיים שנה במשכורת מינימום ומאבדים
את זכויות היתר (האשכנזיות), הכול היה נראה אחרת.
לכל האשכנזים יש זכויות יתר? באמת? גם לאלו שעובדים קשה, ואין להם כסף ללמוד? והאשכנזים שמתחת לקו העוני? ומתחת לשכר הממוצע? הם טעות סטיטיסטית? בפעם המי יודע כמה, הדיבור הזה גזעני, מכוער ומעיד על דובריו כמה דברים מאד לא נעימים, במיוחד כאשר הם מתלטפים בבגדי הצדקנות "המזרחית" ההגונה שלהם. די כבר.