מחר מזדהים עם הנהגים ומפגינים מול ההנהלה
מחר יום ו` מארגנת "הקשת הדמוקרטית המזרחית" הפגנת הזדהות עם נהגי "מטרודן" מבאר שבע השובתים זה למעלה משבעים יום נגד תנאי העסקתם המחפירים והמנוגדים לחוק ובפגיעה בזכותם לחופש ההתארגנות.
ההפגנה תיערך בשעה 12:30 בצהריים מול ביתם של רן קרול, יושב ראש הדירקטוריון של חברת "מטרודן" ושל אילן קרני, מנכ"ל "מטרודן", ברחוב הגדוד העברי 16 בהרצליה.
על מנת להגיע לגדוד העברי 16 כדאי להכנס לאתר http://www.emap.co.il/index.asp שם הוראות מסלול הנסיעה מופיעות בצורה גרפית ובכתב.
מאבקם של נהגי "מטרודן" הוא אחד המאבקים החשובים והעקרוניים המתרחשים כיום, מאבק של עובדים לזכות להתארגן ולנהל משא ומתן קיבוצי. חברת "מטרודן", כפי שטענו נציגיה בבית הדין הארצי לעבודה, קיבלה החלטה עקרונית למנוע בכל דרך חתימה על הסכם עבודה קיבוצי עם עובדים מאורגנים. לצידה של "מטרודן" ניצב שר התחבורה מאיר שיטרית שהחליט לשבור את שביתת הנהגים השובתים על ידי הכנסת חברת אוטובוסים אחרת לבאר שבע.
לפרטים נוספים על השביתה ועלילות "מטרודן" לחצו כאן.
אנא אשרו הגעתכם במשרדי הקשת 5247702 03
לפרטים : סיגל הרוש, דוברת הקשת הדמוקרטית המזרחית טל`
– 054-7-333018
נושאים שהתעקשנו עליהם לאורך שני עשורים של "העוקץ", תוך יצירת שפה ושיח ביקורתיים, הצליחו להשפיע על תודעת הציבור הרחב. מאות הכותבות והכותבים, התורמים מכישרונם לאתר והקהילה שסביבו מאתגרים אותנו מדי יום מחדש, מעוררים מחשבה, תקווה וסיפוק.
כדי להמשיך ולעשות עיתונות עצמאית ולקדם סדר יום מזרחי, פמיניסטי, צדק ושוויון, אנו מזמינות אתכם/ן להשתתף בפרויקט יוצא הדופן הזה. כל תרומה יכולה לסייע בהגדלת הטוב שאנחנו מבקשות לקדם. יחד נשמן את גלגלי המהפכה!
תודה רבה.