Eason Jordan עיתונאי בכיר וותיק ברשת CNN אמר, שלא לציטוט, בפגישה בכינוס בפורום הכלכלי העולמי שנערך לאחרונה בדאבוס, שהכוחות האמריקאיים בעירק כיוונו את נשקם לעבר עיתונאים והרגו 12 מהם. בעקבות מתקפת בלוגים פוליטיים ימניים, טען ג`ורדן כי דבריו הוצאו מהקשרם ולבסוף הגיש את התפטרותו. זו לא הפעם הראשונה שבלוגים גורמים להתפטרותו של עיתונאי, גם פרישתו המוקדמת של מגיש החדשות הותיק דן ראתר מרשת סי.בי.אס מיוחסת לחשיפה של בלוג כי המסמכים עליהם הסתמך בתחקירו על השירות הצבאי של הנשיא בוש היו מזויפים. אריק אלטרמן בעל בלוג ומבקר התקשורת של המגזין Nation עוסק בבלוגים של הימין הפוליטי ועל המבדיל בינם לבין עיתונאים מן השורה. מעניין גם לקרוא את דניאל דרזנר, מרצה אמריקאי למדע המדינה ובעל בלוג בעצמו הכותב על המשמעות להחזיק בלוג , על תרבות הבלוגים וייחודה ומה יהיה עליהם בעתיד.
ראיון עם הפילוסוף אנתוני אפייה עם צאת ספרו החדש Ethics of Identity . אפייה מסביר בראיון מדוע אין קטגוריה המכונה גזע, או יותר נכון מדוע לחלוקה גזעית אין חשיבות חברתית, ובאלו מקרים עלינו לתת לזהויות תרבויות למות, או לא לכבד פרשנות אחת של תרבות על פני פרשנות אחרת. על עמדתו של אפייה ועל ההבחנה בין מחויבויות מוסריות לאתיקה של זהות ניתן לקרוא גם כאן.
במגזין CountePunch מאמר של הפילוסוף הבריטי Ted Honderich, שעורר בזמנו סערה כיוון שטען לזכותם המוסרית של הפלסטינים להשתמש בטרור נגד ישראל, הונדריץ` המגדיר עצמו ציוני, הגדרה התומכת בישראל בגבולות 1967, ומתנגד לניאו ציונות – ישראל מאז 1967, הוזמן לדבר בכנס שארגנה האגודה הפלסטינית באוניברסיטת לונדון , כשהמארגנים גילו שהוא מזדהה כציוני ביטלו את השתתפותו. הונדריץ` מסביר מדוע לדעתו הקמת מדינת ישראל הייתה מוצדקת מבחינה מוסרית, בהינתן האינפורמציה שהייתה בזמנו אודות הפלסטינים, מדוע היא מוצדקת כיום, ומדוע יש לפלסטינים זכות למדינה עצמאית וגם זכות לשימוש בטרור נגד ישראל.