אחושרמוטה גיי, בן זונה
"לך יא ערבי, יא בן זונה" ושאר קללות הוטחו על ידי חיילי צה"ל במפגיני שמאל בבית אומר – כפר שתושביו כבר שבועיים בעוצר
בא/ה לפה הרבה?
נושאים שהתעקשנו עליהם לאורך 16 שנות קיומו של "העוקץ", תוך יצירת שפה ושיח ביקורתיים, הצליחו להשפיע על תודעת הציבור הרחב. מאות הכותבות והכותבים התורמים מכשרונם לאתר והקהילה שנוצרה סביבו מאתגרים אותנו מדי יום מחדש, מעוררים מחשבה, תקווה וסיפוק.
על מנת להמשיך ולעשות עיתונות עצמאית ולקדם סדר יום מזרחי, פמיניסטי, צדק ושוויון, ועל מנת להמשיך ולפתח את האתר בערבית, שעם קוראיו נמנים רבים ממדינות ערב, אנו מזמינות אתכם/ן להשתתף בפרויקט יוצא הדופן הזה. כל תרומה יכולה לסייע בהגדלת הטוב שאנחנו מבקשות לקדם.
תודה רבה.

תגובות
האלימות שודרגה לאחרונה ברמות .ולא רק שם.ברור שזה מלמעלה ההנחיה לדעתי לסלק כל נוכחות ישראלית אחרת שם.וגם רדיפה באופן אישי של פעילים מובילים. מה יגידו תושבי בית אומר הנמצאים באליומות מתמדת קשה יותר ולא מתועדת וגם לא מטופלת ?.
עצוב לראות שרוב החיילים האלימים שאם יעברו ללא מדים במחסומים יבקשו מהם תעודות זהות בגלל המראה הלא לבן שלהם.
כך מתנהלים עניינים.
הסגר הוסר הבוקר בזכות הפעילות אמש ועבודה תקשורתית טובה של קבוצת סולידריות
אבל רואים בבירור שנשקפת להם סכנה, נעבעך.
אבל זה לא ישנה שום דבר. למי שאכפת אכפת ולמי שלא לא, והם הרוב.
מעולם זה לא התחיל בעינויים והעלאה על המוקד.
זה התחיל בקללות ובגידופים, עבר לניפוץ חלונות ראווה, התפתח לגזרות ולאיסורים, התקדם לסגרים לכליאה והסתיים בעמודי עשןובערימות עפר.
כל מה שנחוץ הוא:
א. העלמת עין מצד השלטון
ב. אישור רשמי של השלטון.
אל דאגה. האישור הרשמי בדרך
השמולנים אוהבים לדקור את עצמם ולצעוק מגיע להם לשבת בכלא אלפי שנים